kart_rosenborg_skole
Rosenborg ungdomsskole

Hva med Coronaviruset?

Ettersom projisert smittetopp for Covid-19 er i starten av juni planlegges Hexcon gjennomført som normalt. En informert vurdering av hvorvidt dette er forsvarlig vil utføres av kommiteen nærmere Hexcon. Dersom det skulle vise seg at Hexcon 2020 må avlyses etter at vi har mottatt betalinger garanterer vi 100% refusjon av betalt deltakeravgift (men ikke flybilletter, hotellopphold o.l.).

Tid

30. oktober til 1. november 2020. Informasjon om åpningstider kommer nærmere arrangementet.

Sted

Rosenborg ungdomsskole, Stadsingeniør Dahls gate 1 (se kartlenke).

Ankomst

Ikke oppdatert for 2020.
Du kommer deg til Rosenborg skole ved å ta buss 25 og gå av på Festningsgata holdeplass.

Aldersgrense

For å delta på Hexcon må du være født i 2007 eller tidligere. Barn som er yngre enn dette kan slippe inn i følge med foresatte, og slipper å betale inngangspenger. Det vil være opp til hver enkelt arrangør å bestemme om et arrangement er egnet for barn.

Påmelding

Ikke oppdater for 2020.
Se informasjon på egen side.

Priser

Ikke oppdatert for 2020.

Du finner prisene for å delta på Hexcon på deltager.no.

Mat og drikke

Vi serverer flere gratis brødmåltider i løpet av con’et. Se programmet for tidspunkt.

I tillegg har vi en enkel kiosk. Ta gjerne med egen kopp til kaffe/te/kakao fra kiosken. Det er også dagligvarebutikker i nærheten.

Ta med innesko

Vi får ikke gå med utesko inne. Ta med innesko!

Overnatting

Rimelig overnatting i nærheten finnes for eksempel på Trondheim Vandrerhjem, eller så kan man ta inn på hotell. Dersom du av ulike hensyn skulle ha problemer med å finne overnatting ta kontakt med kommiteen, så kan vi se om det er mulig å fikse noe. Til forskjell fra tidligere har vi altså IKKE mulighet til å tilby soverom på skolen. Dette skyldes innskjerpinger i brannrutiner etc. fra kommunen.

Meld deg som spilleder, og ta med egne brettspill

Vi har en del spill og spilledere klare, men ved stor pågang vil vi være avhengig av flere spill og flere spilledere for at alle skal få spille det de vil. Meld deg som spilleder og ta gjerne med spill til noen av arrangementene du vil være med i.