kart_rosenborg_skoleRosenborg ungdomsskole. Se også kart i større skala

 

Tid

11. til 13. november 2022. Informasjon om når vi åpner og stenger hver dag finner du på programmet.

Sted

Rosenborg ungdomsskole, Stadsingeniør Dahls gate 1 (se kartlenke) i Trondheim.

Ankomst

Du kommer deg til Rosenborg skole ved å ta buss 25 og gå av på Festningsgata holdeplass. Se andre bussholdeplasser i nærheten på kart.

Aldersgrense

For å delta på Hexcon må du være gammel nok til å ha begynt på ungdomsskolen. Barn som er yngre enn dette kan slippe inn i følge med foresatte, og slipper å betale inngangspenger. Det vil være opp til hver enkelt arrangør å bestemme om et arrangement er egnet for barn.

Påmelding

Se informasjon på egen side.

Priser

Hexcon har gått med underskudd de siste åra, så vi har valgt å øke prisen for de som har råd til det. Hvis du heller ønsker å betale prisen fra i fjor kan du gjøre det. Den eneste forskjellen mellom de to alternativene er prisen.

Prisene for forhåndspåmelding er:

  • Hele Hexcon: 450 (full pris), 250 (redusert pris)
  • Dagsbillett: 250 (full pris), 150 (redusert pris)

Prisene for betaling i døra blir noe høyere.

Hvis du har betalt medlemskap i Hexagon i år får du 50 kr i rabatt på prisen. Er du i tvil om du har betalt, ta kontakt så kan vi sjekke.

Mat og drikke

Vi kommer til å ha en enkel kiosk (forutsatt at vi får nok frivillige til å hjelpe til i kiosken). Det er dagligvarebutikk i nærheten.

Ta med innesko

Vi får ikke gå med utesko inne. Ta med innesko!

Tema

Tema for 2022 er Mord og Mysterier.

Overnatting

Rimelig overnatting i nærheten finnes for eksempel på Trondheim Vandrerhjem, eller du kan ta inn på hotell. Til forskjell fra tidligere har vi altså IKKE mulighet til å tilby soverom på skolen. Dette skyldes innskjerpinger i brannrutiner fra kommunen.

Meld deg som spilleder, og ta med egne brettspill

Vi har en del spill og spilledere klare, men ved stor pågang vil vi være avhengig av flere spill og flere spilledere for at alle skal få spille det de vil. Meld deg som spilleder og ta gjerne med spill til noen av arrangementene du vil være med i.