kart_rosenborg_skole
Rosenborg ungdomsskole

Tid

25.-27. oktober 2019. Vi åpner dørene klokka 16.00. Programmet starter 17.30, før det kan du spille småspill.

Sted

Rosenborg ungdomsskole, Stadsingeniør Dahls gate 1 (se kartlenke).

Ankomst

Du kommer deg til Rosenborg skole ved å ta buss 63 og gå av på Festningsgata holdeplass. Kommer du fra Værnes, kan du ta Nettbuss Flybussen og bytte til buss 63 på Strindheim holdeplass. Enkeltbilletter (ikke tur-retur) gir gratis overgang til rutebusser i byen.

Aldersgrense

For å delta på Hexcon må du være født i 2006 eller tidligere. Barn som er yngre enn dette kan slippe inn i følge med foresatte, og slipper å betale inngangspenger. Det vil være opp til hver enkelt arrangør å bestemme om et arrangement er egnet for barn.

Påmelding

Forhåndspåmeldinga er åpen til fredag 9. november]. Det går an å møte opp og betale i døra, uten forhåndspåmelding. Du kan melde deg på arrangementer ved å skrive deg på liste under selve Hexcon, eller bare møte opp ved spillstart og se hvor det er plass.

Priser

Hexagonmedlemskap: Er du ikke allerede medlem av Hexagon må du betale det. Er du allerede medlem slipper du det.

  • 50,- (Må kjøpes på Hexagon før du forhåndsbetaler eller forhåndsbetales sammen med forhåndsbetalingen, kan betales i døra hvis du betaler i døra.)

Adgang til hele Hexcon:

  • 200,- (forhåndpåmelding)
  • 260,- (i døra)

Dagsbillett:

  • 100,- (forhåndspåmelding)
  • 150,- (i døra)

(Eksempel: Hvis du ikke er Hexagonmedlem og forhåndsbetaler for hele Hexcon og vil være med på banketten forhåndsbetaler du: 50,- (Medlemskap) + 180,- (adgang) + 200,- (bankett) =430,-)

Mat og drikke

Det serveres tre gratis brødmåltider i løpet av con’et: Kveldsmat fredag, og frokost lørdag, kveldsmat lørdag og søndag. I tillegg har vi en kiosk med brus, snop og varm-mat. P

Ta med innesko

Vi får ikke gå med utesko inne. Ta med innesko!

Overnatting

Rimelig overnatting i nærheten finnes for eksempel på Trondheim Vandrerhjem, eller så kan man ta inn på hotell. Dersom du av ulike hensyn skulle ha problemer med å finne overnatting ta kontakt med kommiteen, så kan vi se om det er mulig å fikse noe. Til forskjell fra tidligere har vi altså IKKE mulighet til å tilby soverom på skolen. Dette skyldes innskjerpinger i brannrutiner etc. fra kommunen.

Meld deg som spilleder, og ta med egne brettspill

Vi har en del spill og spilledere klare, men ved stor pågang vil vi være avhengig av flere spill og flere spilledere for at alle skal få spille det de vil. Meld deg som spilleder og ta gjerne med spill til noen av arrangementene du vil være med i.