Ikke oppdatert for 2021

kart_rosenborg_skole
Rosenborg ungdomsskole. Se også kart i større skala

Hva med koronaviruset?Virus

Se egen side om korona-tiltak.

 

Tid

30. oktober til 1. november 2020. Informasjon om åpningstider kommer nærmere arrangementet.

Sted

Rosenborg ungdomsskole, Stadsingeniør Dahls gate 1 (se kartlenke).

Ankomst

Du kommer deg til Rosenborg skole ved å ta buss 25 og gå av på Festningsgata holdeplass. Se andre bussholdeplasser i nærheten på kart.

Aldersgrense

For å delta på Hexcon må du være gammel nok til å ha begynt på ungdomsskolen. Barn som er yngre enn dette kan slippe inn i følge med foresatte, og slipper å betale inngangspenger. Det vil være opp til hver enkelt arrangør å bestemme om et arrangement er egnet for barn.

Påmelding

Se informasjon på egen side.

Priser

Ikke fastsatt for 2020 ennå.

Du vil finne prisene for å delta på Hexcon på deltager.no.

Mat og drikke

Av smitteverngrunner kommer vi til å ha lite eller ingen servering av mat i regi av Hexcon. Det er dagligvarebutikk i nærheten.

Ta med innesko

Vi får ikke gå med utesko inne. Ta med innesko!

Tema

Tema for 2020 er Murphys lov.

Overnatting

Rimelig overnatting i nærheten finnes for eksempel på Trondheim Vandrerhjem, eller du kan ta inn på hotell. Dersom du av ulike hensyn skulle ha problemer med å finne overnatting ta kontakt med komiteen, så kan vi se om det er mulig å fikse noe. Til forskjell fra tidligere har vi altså IKKE mulighet til å tilby soverom på skolen. Dette skyldes innskjerpinger i brannrutiner fra kommunen.

Meld deg som spilleder, og ta med egne brettspill

Vi har en del spill og spilledere klare, men ved stor pågang vil vi være avhengig av flere spill og flere spilledere for at alle skal få spille det de vil. Meld deg som spilleder og ta gjerne med spill til noen av arrangementene du vil være med i.