Hexcon er en strålende anledning for å finne spillelystne til dine egne spill, og vi tar med glede i mot spill av alle typer. Det er enkelt å arrangere, bare kontakt komiteen på hexcon@hexcon.no og fortell oss:

  • Navn på arrangementet (for rollespill, både system og navn på scenariet)
  • Type arrangement (brett- eller kortspill, rollespill, miniatyrspill, eller annet)
  • Navn og e-post til arrangør
  • Hvilke puljer arrangementet går i (et arrangement kan gå over flere puljer)
  • Forhåndskunnskaper: Ingen forhåndskunnskaper nødvendig / Noe forhåndskunnskaper nødvendig / Forhåndskunnskaper nødvendig
  • En beskrivelse som deltagere kan lese for å se om dette er noe de har lyst til å prøve. Ta med alt som spillerne må vite, inkludert om man må forberede seg før spillstart

Under Hexcon

Før hver pulje samles alle ledige spillere i hovedsalen. Her annonseres alle arrangementer for puljen, og du kan ta med deg spillerene dine til arrangementet. Hvis du har spørsmål, kontakt komiteen! Når påmeldinga er åpen vil alle kunne se antall påmeldte på alle arrangementer. Hvis du har bruk for å se navnene på de som er påmeldt, kontakt komiteen.

Praktisk

Av og til er et arrangement så populært at det er flere spiller enn plasser. I disse tilfellene får spillere som har meldt seg på arrangementet prioritet i rekkefølge fra først til sist påmeldt. Om det flere spillere som ikke er på listen, kan du for eksempel benytte deg av loddtrekning eller terningrulling. Om du skal arrangere rollespill eller laiv er det lurt å ha alt av nødvendig materiale tilgjengelig, slik som regler, rolleark, og hjelpemidler, før spillet starter.