Du kan betale i døra på Hexcon, og skrive deg på arrangementer der, eller bare møte opp ved spillstart og se hvor det er ledig plass.
Eller du kan forhåndspåmelde deg, som både gjør det billigere for deg, mer forutsigbart for oss og mer sannsynelig at du får spille det du vil.
Forhåndspåmeldinga er delt i to:

 • Du betaler via i nettbank til konto 4212 26 93842. Mer om betaling (blant annet priser!) finner du under Praktisk
 • Du melder deg på arrangementer her på nettsida

Du kan gjøre dette i den rekkefølgen du vil, men merk at prioritering i tilfelle manglende plass på et arrangement gjøres etter betalingsdato.

Forhåndspåmeldinga er åpen fra onsdag 26. september til fredag 9. november. Du kan også betale i døra, men det koster litt mer. Mer informasjon under Praktisk.

Påmelding til enkeltarrangementer

Du melder deg på enkeltarrangementer slik:

 1. Opprett bruker på dette nettstedet, eller logg inn hvis du allerede har bruker. (Vi har ikke kopiert brukerne fra forrige nettsted, du må lage bruker på nytt.)
 2. Du vil da bli spurt om noen personopplysninger. Disse trenger vi for å få Hyperionstøtte. (Se Personvernerklæring for info om hvordan vi håndterer personopplysningene dine.)
 3. Gå til programmet og klikk på de arrangementene du vil spille. Du finner påmeldingsskjema under beskrivelsene av hvert enkelt arrangement.

Noen ting å være klar over:

 • Du må passe på selv at arrangementene du vil spille ikke kolliderer med hverandre i tid.
 • Du finner oversikt over hva du er påmeldt på sida Mine påmeldinger
 • Det går an å forandre på hvilke arrangement du er påmeldt fram til påmeldingen stenger. Etter det låser vi forhåndspåmeldingene for å ha tid til å planlegge og skrive ut lister.

Prioritering til arrangementer

Hvis det blir for lite plass på noen arrangementer vil folk få plass i denne rekkefølgen:

 1. De som har betalt på forhånd og meldt seg på her på denne nettsida få plass først. De som betaler først kommer først i køen.
 2. På selve Hexcon legger vi ut påmeldingslistene på papir. Det blir da mulig å melde seg på ved å skrive seg på listene, etter de forhåndspåmeldte. Folk blir da prioritert i den rekkefølgen de skriver seg på lista.
 3. Til slutt kommer de som møter opp ved oppropet rett før spillet starter.

For mange spill er det plass til alle som vil spille, inkludert de som møter opp ved oppropet. Men for de mest populære spillene (gjelder ofte rollespill) hender det at det ikke blir plass til alle.