NB! Ikke oppdatert for 2023 ennå!
Påmelding:
  • Kjøpe billett til Hexcon: billetto.no
  • Melde deg på enkeltarrangementer: På denne nettsida (se info nedenfor)

Kjøpe billett til Hexcon

Billetter kjøpes hos billetto.no.

Det er mulig å melde seg på helt fram til, og under Hexcon.

Priser:

  • Hele Hexcon: 480 (full pris), 280 (redusert pris)
  • Dagsbillett: 280 (full pris), 180 (redusert pris)

Du velger selv om du vil betale full pris eller redusert pris, det er ingen forskjell på de to billettypene annet enn prisen.

Rabatter:

  • Betale før fredag 4.november: 30 kr.
  • Hvis du har betalt medlemskap for Hexcon i år: 50 kr. Kontakt Hexconkomiteen (hexcon@hexcon.no) for å få kampanjekode som du skriver inn når du kjøper billetter.
  • Hvis du hjelper til som frivillig underveis: 50 kr per pulje, mer informasjon her

Påmelding til enkeltarrangementer

Forhåndspåmelding til arrangementer er stengt.

Du kan melde deg på enkeltarrangementer her på nettsida. Logg inn, klikk på gå til beskrivelsene av de spillene du vil spille (se programmet), og klikk på knappen for påmelding.

Forhåndspåmelding til arrangementer stenger mandagen før Hexcon. Du kan også melde deg på ved å skrive deg på lister under selve Hexcon.

NB! Du er ikke nødt til å melde deg på til de enkelte spillene på forhånd. Du kan bare møte opp når spillet starter. Alle spill ropes opp i hovedsalen ved oppstart.

For de fleste arrangementene er det plass til alle som vil være med, men noen av dem har begrenset plass. Hvis det er flere som vil være med enn det er plasser prioriterer vi slik:

  1. Fok som har meldt seg på arrangementet via denne nettsida, i den rekkefølgen de er påmeldt.
  2. Folk som har satt seg opp på papirkopien av prioriteringslista på selve konnen, i den rekkefølgen de har satt seg opp.
  3. Alle andre, etter loddtrekning/terningkast.

(Hvis antall deltagere er begrensa fordi vi har for få eksemplarer av et spill, og noen av deltagerne har med eget spill slik at flere kan være med, får de selvsagt plass.)