Scythe

Tidspunkt: 17/11/2018 - 00:30 - 03:30

  • Arrangør: Tore Schade Svenningsson
  • Ingen forhåndskunnskaper nødvendig
  • Antall påmeldte: 0


Scythe er et motorbyggingsspill satt i en alternativ historisk 1920-periode. I Scythe representerer hver spiller en av fem (sju med første utvidelse) fraksjoner i Øst-Europa som forsøker å tjene sin formue og hevde sin fraksjonens del av landet rundt en mystisk fabrikk. Spillere erobrer territorium, innhenter nye rekrutter, høster ressurser, får landsbyboere, bygger strukturer og aktiverer store mechs.

Hver spiller begynner spillet med forskjellige ressurser (kraft, mynter, kampformål og popularitet), en annen startplassering og et skjult mål. De har også forskjellige evner, styrker og svakheter, bestemt av sine unike fraksjon- og handlingsbrett. Scythe gir spillerne nesten full kontroll over sin skjebne. Annet enn hver spillers individuelle skjulte målkort, er de eneste elementene i flaks eller variabilitet “møte”-kort som spillerne vil trekke når de samhandler med innbyggerne i nylig utforskede land. Hvert møtekort gir spilleren flere muligheter, slik at de kan redusere flaksens lykke gjennom deres valg. Kamper er også drevet av valg, ikke flaks eller tilfeldighet. Scythe bruker en strømlinjeformet handling-valgmekanisme (ingen runder eller faser) for å holde spillingen rask og redusere nedetid mellom turer. Mens det er rikelig med direkte konflikt for spillere som søker det, er det ingen spillereliminering.

Påmelding

Vi har stengt forhåndspåmeldinga. Det vil likevel være plass til folk som ikke er påmeldt på de fleste arrangementene. Det vil vanligvis være plass hvis du møter opp når arrangementet starter.