Hexcon 2022 vel overstått

Dekorativt bilde med en futuristisk by mot en fargerik solnedgang, en fugleflokk i forgrunnen.

Årets Hexcon hadde 83 betalende deltagere (hvorav 29 dagsbilletter), det er hårfint mer enn i fjor.

På programmet hadde vi i alt 20 brettspill, 12 rollespill (hvorav en laiv) og 3 miniatyrspill.

Vi ligger an til et lite underskudd på omkring 1000 kroner, med rundt 36.000 i inntekter og 37.000 i utgifter. Siden vi kjøpte inn nytt bruskjøleskap i år er det helt greit. (Hvis vi hadde vært mer avanserte kunne vi skilt mellom driftsutgifter og investeringer i regnskapet, men det gjør vi ikke.) Endelig regnskap kommer til å bli lagt fram for klubben Hexagon på årsmøte neste år, og vil bli lagt ut på Hexagons nettsider under årsmøtereferatene.

Tusen takk til alle som arrangerte spill, hjalp til i kiosken og ikke minst alle som var med og spilte. Vi ser fram til å møtes på neste Hexcon!

Program fredag 11.november:

Programmet for fredag, med brettspillene Dune, Gloom of Kilforth, Power Grid, Space Base, Brian Boru, Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth og The Red Cathedral, og rollespillene D&D 5th edition og The Strange. Programmet starter 16.30 og slutter 22.30.

Lørdag 12.november:

Lørdagsprogrammet varer fra 9:00 til 22:30. Brettspill: Panamax, Love Letter, 6 Nimmt, Welcome to..., Landnàm, Terraforming Mars, Wrasslin', Cartographers, Mysterium, Raiders of the North Sea, Clash of Cultures, Faium, Libertalia, Klask, Blood on the Clocktower og Clank! In! Space!
Rollespill: Loop 'n' Loot (flere grupper ut over dagen), Honey Heist, Murder on the Eberron Express, Spire: Life and Soul. 
Miniatyrspill: Warhammer 40K og 30K, Malifaux og Bolt Action,

Søndag 13.november:

Søndagsprogrammet varer fra 9:30 til 16:30, med brettspillene Blood Bowl, Cthulhu Wars, Quacks of Quedlinburg, Kemet og Viticulture, og rollespillene Loop 'n' Loot, OG: Who Bang-Bang Thag og laiven Arsenikk og løgner.
Fra klokka 18 var det postconmiddag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.