Påmelding åpner 12. oktober

Sekssida terninger med "Hexcon" gravert inn på 6-sida.
Påmelding til Hexcon åpner på ettermiddagen 12.oktober (forutsatt at smittesituasjonen tilsier at det er forsvarlig å ha Hexcon). (Vi hadde opprinnelig planlagt å åpne 9. oktober, men har utsatt påmeldinga litt for å rekke en siste avsjekk med skolen.)
Vi trenger hjelp til å få til et bra Hexcon: Kan du tenke deg å arrangere spill, og/eller stille som frivillig i en eller flere puljer?

Arrangementer

Vi trenger stadig flere arrangementer til programmet. Se om det er spill du savner (det er det sikkert) og meld deg som arrangør ved å sende e-post til hexcon@hexcon.no.
Vi har lagt opp til mange små puljer, det er selvsagt mulig å la et arrangement gå over flere puljer hvis du ønsker det. Merk at i år stenger vi om natta (fordi det har vist seg å være veldig vanskelig å få frivillige til nattpuljene).

Frivillige

Kan du tenke deg å være frivillig en pulje eller fler på Hexcon?
Det innebærer i hovedsak å sitte ved inngangen og ta imot folk som kommer (inkl. ta imot betaling fra de som ikke er påmeldt), og antagelig ha ansvar for kaffetrakter og vannkoker.  Mye av dagen vil det antagelig være lite pågang, så du kan regne med å spille spill samtidig (ihvertfall spill som tåler at du går litt til og fra).
Hvis du er frivillig i to puljer slipper du inn til halv pris, hvis du er frivillig tre puljer eller mer kommer du inn gratis (i begge tilfeller må du betale 50 kroner hvis du ikke er medlem av Hexagon fra før).
Meld deg som frivillig ved å sende e-post til hexcon@hexcon.no.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.