Promethean: Music of the Spheres

Tidspunkt: 17/11/2018 - 14:30 - 19:00

  • Arrangør: Henrik Lerdahl
  • Ingen forhåndskunnskaper nødvendig
  • Antall påmeldte: 0


Det er Paris halveis gjennom 1800-tallet, med gasslykter og hestekjærrer. Spillerkarakterene er en gruppe med re-animerte lik og konstruerte mennesker: En nyoppvåknet mumie som mener at alt var bedre i gamle Egypt, Frankenstein-monsteret sin sønn som synes pappa var skikkelig kjip, en dampmaskin som ble til en androide og som tenker for mye, og en tjekkisk Golem som ble lei av slavedrivet til sin mester og heller flyktet til Frankrike for å drive dank.

Nå har de har alle innsett at et eller annet merkelig foregår i byen. Her er det dystre dåder utført i Notre Dame katedralen, rykter om spøkelser i katakombene under Paris, mysterier på orientekspressen og skumle hendelser i gamle slott mens lyn og torden raser i bakgrunnen. Gjengen må gjennom vanhellige monstre, detektivarbeid i gasslyktenes gule tåkelys og gale vitenskapelige oppdagelser som trosser naturens orden før de kommer til bunns i saken. Og det viser seg etterhvert at konspirasjonen angår dem mer personlig enn de først hadde trodd.

Praktisk: Promethean er et spill som bruker det nye ‘World of Darkness’ systemet, men er enkelt nok til at man ikke trenger bakgrunnskunnskaper.

Påmelding

Vi har stengt forhåndspåmeldinga. Det vil likevel være plass til folk som ikke er påmeldt på de fleste arrangementene. Det vil vanligvis være plass hvis du møter opp når arrangementet starter.