Mothership

Tidspunkt: 11/11/2023 - 13:31 - 18:30

  • Arrangør: Rune Belsvik Reinås
  • Ingen forhåndskunnskaper nødvendig
  • Antall påmeldte: 3


Etter noen uker landlov er dere på vei tilbake til jobben som gruvearbeidere på gruveplatformen Egaliz-21, plassert på asteroiden Arane-CT4. Å utvinne silikater og krystalloider til sektorens mange fabrikatorer er hardt og skittent arbeide, og det betaler heller ikke særlig bra, men dere har andre grunner for å ha tatt jobben. Her i utkanten av sektoren, så langt borte fra sivilisasjonen som det er mulig å komme, er det i hvert fall mulig å gjemme seg bort for tvilsomme individer som vil ligge lavt”.

Mothership (https://www.mothershiprpg.com) er et sci-fi-skrekkrollespill der du og mannskapet ditt prøver å overleve i det mest ugjestmilde miljøet i universet: verdensrommet! Inspirert av science-fiction som Alien, Event Horizon og The Thing kan man utforske forlatte romfartøyer, studere eksotiske og ukjente verdener, kjempe mot fiendtlige skapninger og etterforske de grusomhetene som hjemsøker hvert skritt dere tar inn i det ukjente.

Du trenger ikke kjenne til Mothership for å delta. Spillet fungerer like godt for nybegynnere som for veteraner. Vi spiller med regelsettet fra Mothership 0.5 edition.

Påmelding

Billetter

Du må logge inn eller opprette bruker for å melde deg på.