Laiv: Waiting for Flight GO901

Skjermer som viser ankomtstider på en flyplass

Tidspunkt: 06/11/2021 - 10:00 - 15:45

  • Arrangør: Kalle Grey
  • Ingen forhåndskunnskaper nødvendig
  • Antall påmeldte: 0


En laiv av Simon James Pettitt

Først var flyet bare forsinket, nå er det borte fra skjermene. Plutselig høres en melding over høytalleranlegget: “Alle som venter på passasjerer på flight GO901, vennligst kontakt informasjonen”.

Folk venter på venner og kjære, som er på et fly hjem. Vi følger karakterene og deres reaksjoner fra når flyet er forsinket, til det utenkelige skjer. Laiven er sentrert rundt usikkerheten til skjebnen til de du er glade i, og tankene som dukker opp i hodet i ventetiden.

Setting: Ventesonen på en flyplass
Sjanger: Stille, tragedie, immersjon.
Deltakertype: For de som liker stille tragisk immersjon inn i tapet av nære relasjoner
Kostymekrav: Hverdagstøy + en koffert eller sekk
Språk: Norsk eller engelsk avhengig av hvem som møter opp
Antall deltakere: 4-20

Hva er laiv?

Laiv er rollespill der du spiller med hele deg. I stedet for å sitte ved et bord og fortelle hva karakteren din sier og gjør, så gjør du det selv. Det vil være mekanismer for å håndtere ting som magi, vold og annet vi ikke kan eller vil gjøre på ordentlig. I noen laiver har spillerne kostymer, men laiver på Hexcon har få eller ingen kostymekrav — se beskrivelsen.

Dette høres kanskje litt vanskelig ut, men det er like lett og morsomt som å spille vanlig rollespill. Du trenger slett ikke være noe skuespillertalent, alt som trengs er at du har lyst til å prøve!

Påmelding

Påmeldinga har ikke åpnet ennå, eller har stengt. Sjekk sida "Påmelding" (https://hexconspillfestival.org/pamelding/) for mer informasjon.