Coffe House Traders

Tidspunkt: 26/10/2019 - 18:00 - 21:00

  • Arrangør: Ulrik Bøe
  • Ingen forhåndskunnskaper nødvendig
  • Antall påmeldte: 0


lørdag 1800

London, rundt år 1700. Kaffen har gjort sin inntogsmarsj i Europa, og kaffehusene er stedet for å møtes for debatt, sosialt samvær – og forretninger. Spillerne er handelsfolk og meglere som spesialiserer på å koble selger og kjøper. Dere vet hvem som har hva til salgs, og hvor etterspørselen er. På det lokale kaffehuset møtes dere for å bytte kjøps- og salgskontrakter med andre meglere slik at økonomien flyter best mulig – og gir dere mest mulig profitt!
Hver runde gir agentene dine deg et antall varekontrakter, som du så må bytte med de andre spillerne for å samle sett. Jo flere du har av en varetype, jo mer er de verdt. Profitten investerer du i forretninger som gir en moderat, men sikker avkastning, eller et flott hus som gir deg prestisjen du trenger for å kjøpe deg inn i de virkelig lukrative investeringene.
Dette er et selvlaget spill, med mekanikk som baserer seg på handelsfasen i Advanced Civilization.

Påmelding

Vi har stengt forhåndspåmeldinga. Det vil likevel være plass til folk som ikke er påmeldt på de fleste arrangementene. Det vil vanligvis være plass hvis du møter opp når arrangementet starter.